Hovudrettar

Her finn du nokre eksempler på hovudrettar frå vår meny. Kokken har sett opp anbefaling om tilbehør, men du står fritt til å endre dette etter ditt eige ynskje.

Urtespekka lammesteik
m/fløtegratinerte poteter, lammesaus, broccoli, blomkål, babygulrøtter og sjampinjong

Braiserte lammeskanker
m/mandelpotetpure, rødvinssaus og ovnsbakte grønnsaker

Norsk lammegryte
m/kokte poteter, brød og smør

Spansk lammegryte
m/heimelaga potetmos og focacciabrød

Marinert heilstekt entrecote
m/fløtegratinerte poteter, rødvinssaus eller peppersaus, broccoli, babygulrøtter, steikt minimais og sjampinjong

Kvit baccalao med chorizopølse, bacon og aioli
m/frisk grøn salat, foccaciabrød og smør

Raud baccalao
m/loff, flatbrød og smør

Biff stroganoff
m/frisk grøn salat, ris, loff og smør

Oksegryte bourgogne
m/fløtegratinerte poteter og grønnsaker

Ungarsk gulasjgryte
m/heimelaga potetmos

Kalvesteik
m/kokte poteter, fløtesaus og sauterte rotgrønnsaker

Hjortegryte
m/kokte poteter, frisk grøn salat, loff og smør

Kyllinggryte Tikka Masala
m/frisk grøn salat, ris, loff og smør

Fransk fiskesuppe Julienne
m/urtebrød og smør

Brennsnut
m/loff, flatbrød og smør

Pastasalat
m/fetaost, pinjekjerner, bacon, cherrytomater, brød og smør

Ved selskap på huset, vil prisane på hovudrettane vil variere frå ca kr 360,- til kr 485,- alt etter type rett, tilbehør og antal personar.

Ved catering, vil prisane på hovudrettane vil variere frå ca kr 144,- til kr 350,- alt etter type rett, tilbehør og antal personar.